Elassys Consulting

Get macromedia Flash Player »MegoldásainkInfokommunikációs megoldások

Modellezési és szimulációs szolgáltatás | Infokommunikációs rendszerek

 

Az Elassys modellezési módszerei alapján felépítjük a vizsgált rendszerek modelljeit, és Elassys szimulációs technológiát használva elvégezzük a rendszerek műszaki-gazdasági szimulációs vizsgálatát. A kapott eredmények alkalmazási területe elsősorban a vállalati vezetői döntéstámogatás.

 

A szimulációs módszer jellemzője, hogy lehetőséget biztosít - sokszor egyedüli módszerként - extrém kritikus helyezetek, lehetséges megvalósítási változatok vizsgálatára és összehasonlítására.

 

A tervezés támogatásban a szimulációs módszer előnye különösen megmutatkozik a korai fázisban, a beruházások tervezésekor, amikor a rendszer még nem létezik. Ezzel a módszerrel a rendszer műszaki - gazdasági jellemzőiről nem utólag kapunk információt, amikor a változtatás már költséges, vagy nem lehetséges. Ugyancsak jól kihasználható az "előrelátás" előnye, BCP, OCP készítésekor vagy extrém helyzetek vizsgálatakor.

 

A rendszer audit során a rendszer jellemzőiről teljes körű információt kaphatunk, ami elősegíti a rendszer viselkedésének és jellemzőinek pontosabb megértését.

 

A rendszerek change managementjére is igazak a tervezésnél elmondottak: a módosítások tervezésékor hatékonyan alkalmazható a szimulációs módszer.